keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Perinteisiä joulukoristeita

Taas on koti koristeltu joulukuntoon ja kätköistä löytyi joka jouluisia koristeita. Uusiakin perinteitä tuli tänä vuonna keksittyä ja ne pääsevät varmasti esille taas tulevina jouluina:)



Joululaatikosta löytyi keittiön pöydälle nämä viime jouluksi keramiikkakurssilla tekemäni tonttuset. Ei ehkä maailman kauneimmat, mutta omatekemässä on aina jotain ihan omaa tunnelmaa:)


Poikani myi luokkaretkeä varten pikkuveljen toffeeta ja niitä muita juttuja ja sieltä löytyi rasiallinen sydänpipareita, joissa oli reikä valmiina. Siitäpä ajatus sitten lähti ja keittiön lampussa roikkuu pipari jos toinenkin. Niistä tulee ihana tuoksu kotiin! Onpa joku pikku hiiri käynyt yhdestä piparista jo haukkaamassakin ;)


Puuhevonen löytyi syksyllä Ruotsista kirpputorilta ja löytää paikkansa varmasti tämän joulun jälkeenkin olohuoneen pöydältä. Jotenkin vain niin suloinen:)


Polka -karkkikeppejä olen ostanut joka vuosi, ne jotenkin kuuluvat jouluun. Niitä on kiva laittaa joulupakettien mukaan, koristella kotia ja hämmentää kuumaa kaakaota:)

-Rauhallista Joulua ja onnea vuodelle 2016!-

torstai 10. joulukuuta 2015

Vaahtokarkkikaakaota purkissa

Mää RAKASTAN purkkeja! Mulla on keittiössäkin kaikki sipulit ja siemenet erilaisissa purkeissa esillä:)
Tällä kertaa purkeista löytyy ihan kaupan kamaa; kaakaojauhetta ja vaahtokarkkeja tai suklaakohvehteja. Näiden purkkien juju onkin kansi. Se on maalattu liitutaulumaalilla, joten siihen voi halutessaan kirjoittaa purkin sisällön:) Kätevää vai mitä? Etiketit on tulostettu pinterestistä ja kiinnitetty kontaktimuovilla tai ikeasta ostetuilla läpinäkyvillä etikettitarroilla.


Tämä purkki oli ihan tavallinen hillopurkki...


...ja tämä vasemmanpuoleinen ikeasta ostettu tyhjä hillopurkki.




Tämä vasemmanpuoleinen oli myös joku säilykepurkki alkujaan, en enää muista mikä...


-Mitä sinä laittaisit purkkiin?-

lauantai 5. joulukuuta 2015

Kuka nyt kiviä virkkaa?


 Virkkaaminen on ihanaa! Kaikkialla on toinen toistaan ihanampia ideoita, joita voisi toteuttaa. Tämä malli on jälleen OmaKoppa -kirjasta:)




Lankana valkoinen kalalanka ja kivi ihan omalta pihalta:)



Ei tällä(kään) virkkuutyöllä mitään virkaa ole, mutta sai paikkansa ihan vain koristeena. Voisihan näitä tehdä lisää, kunhan muilta virkkuuksilta ehtii:)


perjantai 4. joulukuuta 2015

Virkattuja sydämiä ja pöllönen

Pikkuvirkkuita joulupakettien lisukkeeksi:) Tosin vihreän sydämen otan itselleni, jotenkin ei voi vain vastustaa mitään noin herkun vihreää!



Pöllön ohje löytyy omasta päästä ja sydämen ohje on täältä:

http://virkaten.blogspot.fi/2013/02/virkatun-sydamen-ohje.html


Ei pöllömpää joulun odotusta kaikille!